Tuszka kurza
Tuszka kurza cała (kura: mięsna lub rosołowa) zapakowana w woreczek termokurczliwy lub w opakowaniu zbiorczym
Elementy kurze
Elementy uzyskane z dzielenia kury (mrożone lub głęboko mrożone). Filet z kury bez kości i bez skóry, nogi, korpus, skrzydła.
Łapy z drobiu wodnego i grzebiącego
Łapy z drobiu wodnego: kaczki, gęsi oraz grzebiącego: kury (mrożone lub głęboko mrożone).
Mięso z elementów
Mięso drobiowe ze skórą lub bez (głęboko mrożone lub schłodzone). Do uzgodnienia przy złożeniu zamówienia.
Podroby z drobiu wodnego i grzebiącego
Żołądki,wątroba i serca kacze gęsie, indycze, z kurcząt lub z kur (mrożone, głęboko mrożone lub świeże).
Serca z drobiu wodnego i grzebiącego
Wątroba z drobiu wodnego i grzebiącego
Żołądki z drobiu wodnego i grzebiącego