Polfex
  • Firma
  • Produkty
  • Kontakt
pl2
  • Polski
  • Angielski
  • Elementy i tuszki z kaczki
  • Elementy i tuszki z gęsi
  • Elementy i tuszki z indyka ( ubój usługowy )
  • Elementy i tuszki z kury

Elementy i tuszki z kury

Tuszka kurza
Tuszka kurza cała (kura: mięsna lub rosołowa) zapakowana w woreczek termokurczliwy lub w opakowaniu zbiorczym

Elementy kurze
Elementy uzyskane z dzielenia kury (mrożone lub głęboko mrożone). Filet z kury bez kości i bez skóry, nogi, korpus, skrzydła.

Łapy z drobiu wodnego i grzebiącego
Łapy z drobiu wodnego: kaczki, gęsi oraz grzebiącego: kury (mrożone lub głęboko mrożone). 

Mięso z elementów
Mięso drobiowe ze skórą lub bez (głęboko mrożone lub schłodzone).

Podroby z drobiu wodnego i grzebiącego
Żołądki,wątroba i serca kacze, gęsie, indycze, z kurcząt lub z kur (mrożone, głęboko mrożone lub świeże).

Polflex.2015(c)