Tuszka kacza
Tuszka kacza cała (kaczka: Barberii lub Pekin) zapakowana w woreczek termokurczliwy lub w opakowaniu zbiorczym
Tuszka kacza kl. A
Tuszka kacza kl. B
Elementy kacze
Elementy uzyskane z dzielenia kaczki Barbarie lub Pekin (mrożone lub głęboko mrożone). Nogi, filety ze skórą lub bez, piersi z kością lub bez kości, skrzydła całe, skrzydła jednoczłonowe lub jedno- i dwuczłonowe, korpus, porcja kulinarna, szyja.
Filet z piersi kaczej kl. A
Korpus, porcja, zestaw rosołowy
Nogi kacze kl. A
Nogi kacze kl. B
Piersi kacze kl. A
Skrzydła kacze
Szyje kacze
Łapy z drobiu wodnego i grzebiącego
Łapy z drobiu wodnego: kaczki, gęsi oraz grzebiącego: kury (mrożone lub głęboko mrożone).
Mięso drobiowe ze skórą lub bez (głęboko mrożone lub schłodzone).
Podroby z drobiu wodnego i grzebiącego
Żołądki,wątroba i serca kacze gęsie, indycze, z kurcząt lub z kur (mrożone, głęboko mrożone lub świeże).
Serca z drobiu wodnego i grzebiącego
Wątroba z drobiu wodnego i grzebiącego
Żołądki z drobiu wodnego i grzebiącego