Polfex
  • Firma
  • Produkty
  • Kontakt
pl2
  • Polski
  • Angielski
  • Elementy i tuszki z kaczki
  • Elementy i tuszki z gęsi
  • Elementy i tuszki z indyka ( ubój usługowy )
  • Elementy i tuszki z kury

Elementy i tuszki z kaczki

Tuszka kacza
Tuszka kacza cała (kaczka: Barberii lub Pekin) zapakowana w woreczek termokurczliwy lub w opakowaniu zbiorczym

Tuszka kacza kl. A
Tuszka kacza kl. B

Elementy kacze
Elementy uzyskane z dzielenia kaczki Barbarie lub Pekin (mrożone lub głęboko mrożone). Nogi, filety ze skórą lub bez, piersi z kością lub bez kości, skrzydła całe,  skrzydła jednoczłonowe lub jedno- i dwuczłonowe, korpus,  porcja kulinarna, szyja.

Filet z piersi kaczej kl. A
Korpus, porcja, zestaw rosołowy
Nogi kacze kl. A
Nogi kacze kl. B
Piersi kacze kl. A
Skrzydła kacze
Szyje kacze

Łapy z drobiu wodnego i grzebiącego
Łapy z drobiu wodnego: kaczki, gęsi oraz grzebiącego: kury (mrożone lub głęboko mrożone). 


Mięso z elementów

Mięso drobiowe ze skórą lub bez (głęboko mrożone lub schłodzone).

Podroby z drobiu wodnego i grzebiącego
Żołądki,wątroba i serca kacze gęsie, indycze, z kurcząt lub z kur (mrożone, głęboko mrożone lub świeże).

Tuszka kacza/Tuszka z kaczki:
tuszka kacza cała (kaczka: Barberii lub Pekin) zapakowana w woreczek termokurczliwy lub w opakowaniu zbiorczym

Serca z drobiu wodnego i grzebiącego
Wątroba z drobiu wodnego i grzebiącego
Żołądki z drobiu wodnego i grzebiącego

Polflex.2015(c)