Tuszka indycza
Tuszka indycza cała zapakowana w woreczek termokurczliwy lub w opakowaniu zbiorczym
Elementy indycze
Elementy uzyskane z dzielenia tuszek indyczych (mrożone lub głęboko mrożone). Piersi bez kości i bez skóry, filety bez skóry, nogi lub uda i podudzia, skrzydła jednoczłonowe i dwuczłonowe, korpus, szyje.
Łapy z drobiu wodnego i grzebiącego
Łapy z drobiu wodnego: kaczki, gęsi oraz grzebiącego: kury (mrożone lub głęboko mrożone).
Mięso z elementów
Mięso drobiowe ze skórą lub bez (głęboko mrożone lub schłodzone). Do uzgodnienia przy złożeniu zamówienia.
Podroby z drobiu wodnego i grzebiącego
Żołądki,wątroba i serca kacze gęsie, indycze, z kurcząt lub z kur (mrożone, głęboko mrożone lub świeże).
Serca z drobiu wodnego i grzebiącego
Wątroba z drobiu wodnego i grzebiącego
Żołądki z drobiu wodnego i grzebiącego